Előfizetői tartalom

Főnixként támadt fel néhány tech papír - Mi áll a háttérben?

Portfolio
Miközben a globális részvénypiacokat az elmúlt egy hónapban beárnyékolták az amerikai választások; a költségvetési szakadéktól, a fejlődő piacok lassulásától, az európai adósságválságtól tartottak a befektetők, néhány olyan technológiai részvény árfolyama elszállt, amelyeket eddig büntettek a befektetők: komoly emelkedésen vannak túl a Facebook, a Yahoo és a Research in Motion papírjai is. A következőkben azt vizsgáljuk, hogy mi állhat a szektorban látott szárnyalás mögött.

Research in Motion Az okostelefonok piacán nagy lemaradást elszenvedő Research in Motion kapcsán már a cég egyik aktív befektetője is megkérdőjelezte, hogy egyáltalán a vállalat túléli-e az erős versenyt. De azt követően valami megváltozott, hogy a társaság közzétette legutóbbi negyedéves gyorsjelentését - írja a CNBC. Az elmúlt két hónapban mintegy 80%-kal értékelődtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés