Előfizetői tartalom

Megbízhatóak-e az árösszehasonlító portálok?

Portfolio
A brit versenyhivatal (Office of Fair Trading) a vezető árösszehasonlító portálokat levélben szólította fel arra, hogy törekedjenek kizárólag valós információk közvetítésére, miután egy vizsgálat során megállapította, hogy több weboldalnak még rengeteget kell tennie az ügyfelek bizalmának növelése érdekében. Hasonló esetre Magyarországon is volt példa az online biztosítási alkuszok kalkulátoraival kapcsolatban.

Az árösszehasonlító portálok jelentős előrelépést jelentenek a tudatos vásárlás elérésében, lehetővé téve szolgáltatások és termékek kedvezőbb áron való megvételét, de sokan nem bíznak meg az oldalakban, ezért nem használják őket. Az OFT (Office of Fair Trading), vagyis a brit versenyhivatal vizsgálata szerint az online eladások számának folyamatos növekedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés