Előfizetői tartalom

A közműadó módosítása miatt kedden is szavaz a Parlament

Portfolio
Négynapos ülést tart a héten az Országgyűlés. A képviselők a szokásoktól eltérően kedden is szavazni fognak, mégpedig arról, a kormány kérésére kivételes sürgős eljárásban tárgyalandó, múlt pénteken benyújtott előterjesztésről, amelynek alapján mégsem mentesülnének a közművezetékek után fizetendő adó alól a földgázszállítási és a villamosenergia-ipari átviteli rendszerirányító tulajdonában álló vezetékek - számol be az MTI.

A házbizottság hétfő délelőtti tanácskozásán született döntésekről tájékoztatva az Országgyűlés sajtófőnökének helyettese, György Bálint arról is beszámolt az MTI-nek, hogy az eredetileg keddre tervezett vitanap a közműszolgáltatások helyzetéről csütörtökön lesz. A keddi helyett a hétfői ülésnap napirendjén szerepelhet a szavazások után az Európai Unió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés