Előfizetői tartalom

Lassan változó trendek a használtautó-piacon

Portfolio
Az enyhén növekvő eladások és a lassan formálódó szemléletváltozás miatt a sok kilométert futott autók térnyerése jellemzi idén a hazai használtautó értékesítést a LeasePlan Hungária Zrt. szerint. A több ezer használtautót értékesítő cég szakértőjének véleménye alapján reálisabbá váltak az autók adatai, ami az eladási trendekben is érezteti hatását.

Az elhúzódó gazdasági válság és a hitelfelvételek csökkenése ellenére kis mértékben, folyamatosan emelkedik a gazdára találó használtautók száma. A statisztikák alapján megállapítható, hogy változatlanul a jóval egymillió forint alatt kínált - hitel nélkül is kigazdálkodható vételárú - gépkocsik a legkeresettebbek. E szegmensben jelentős az importból származó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés