FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Nem csak elektromos autót, zöldáramot is kínál hamarosan a Ford

Portfolio
A Ford tisztán elektromos meghajtású modelljeire még egy keveset várni kell Európában, de a hozzájuk kapcsolódó infrastrukturális beruházások egymást követően kerülnek aktiválásra. Ebbe a sorozatba tartozik a 2012 októberében üzembe állított napelem-mező a németországi Kölnben: az új berendezés 370 háztartás ellátására elegendő elektromos áramot termel, mivel a napelemek éves kapacitása 1100 megawattóra, és használatukkal évente 550 tonnával csökkenthető a CO2-kibocsátás.

A napelemek felszerelését a helyi áramszolgáltató, a RheinEnergie végezte, amely vállalat az új Focus Electric vásárlói számára lehetővé teszi, hogy egy különleges kapcsolaton keresztül felhasználhassák az így megtermelt zöld energiát, még környezetkímélőbb módot kínálva ezzel az autózáshoz."Mindez újabb bizonyíték arra, hogy eltökélten törekszünk a CO2-kibocsátás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés