Előfizetői tartalom

Még biztonságosabb kártyás fizetés jelent meg Magyarországon

Portfolio
Az egyik hazai nagybank minden bankkártyával rendelkező ügyfele számára lehetővé teszi, hogy az interneten még biztonságosabb módon vásárolhasson a Visa és a MasterCard biztonsági szolgáltatása segítségével. A kártyabirtokosok online vásárláskor - ha a bankkártyás fizetési módot választják - a szokásos kártyaadatok megadásán túl egy, az adott alkalomra szóló biztonsági kódot kapnak sms-ben a banktól, ami biztosítja, hogy csak a kártya birtokosa tudjon fizetést kezdeményezni.

Az elmúlt évben a hazai online kereskedelem dinamikusan növekedett, 2011-ben a 14 év feletti internetezők mintegy 35 százaléka, 1,4 millió fő vásárolt online felületen. A bankkártyás fizetések aránya is évről évre növekszik az online kereskedelemben, de az elmúlt évi adatok szerint a kiskereskedelemben mindössze 5 százalékot, az online megrendelt szolgáltatásokat is hozzátéve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés