FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Célszerszámok a Toyotától

Hámor Iván
A Toyota az elmúlt évtizedeit elsősorban a kevéssé környezetszennyező, energia hatékony megoldások fejlesztésére fordította, aminek az eredménye jól látható a mai típuspalettán. A sok tekintetben ma is egyedülálló hibrid hajtásrendszerrel szerelt modelljeik - Yaris, Auris, Prius-család, Lexus CT200h, GS 450h, RX 400h és LS 600h, valamint még több, a saját, illetve amerikai piacon forgalmazott autó, pl. Camry - 4 millió feletti darabszáma jól példázza, hogy a vevők elfogadták, mi több keresik a számukra is kézzelfogható előnyöket kínáló modelleket. A Toyota azonban nem csak hibrideket fejlesztett, hanem olyan "célszerszámokat" is, melyek egyrészt a márka múltjában gyökereznek, másrészt valós piaci igényeket elégítenek ki ma is. Ezek közé tartozik a Land Cruiser V8 és a Toyota GT86 is.

Toyota Land Cruiser V8. A két, egymástól gyökeresen eltérő felépítésű, célú és használati módú autót a rajtuk levő márkajelzés, az az a fajta precizitás, kifinomultság engedi egy lapra, ami a márkára - az utóbbi idők visszahívásai ellenére - annyira jellemző. A maga nemében mindkettő a lehető legtöbbet kívánja nyújtani, miközben a mindennapi használhatóságuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés