FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

A Mazda is a korosabb autókra fókuszál

Portfolio
A Mazda - mely Magyarországon elsősorban a KKV szektorban tudott elérni relatív jó eredményeket a korábbiakban -, a korosabb, 4 évnél idősebb autók tulajdonosait sem kívánja elveszteni, különös tekintettel arra, hogy hamarosan, január végén érkezik az új Mazda6, amitől a márka iránti figyelem növekedését várják. Számukra érhetők el mostantól a Mazda 4+ szervizcsomagok, amik ára a leggyakrabban szükséges javításokhoz modell specifikus eredeti Mazda alkatrészeket, és azok szakszerű beszerelésének munkadíját is tartalmazzák.

A Mazda is azon autógyártók közé tartozik, melyek termékeit leginkább olyanok választják, akik valamilyen szubjektív okot, vagy egyszerűen a személyes szimpátiát is figyelembe veszik cégutó vásárlásakor, esetleg az adott modellben fellelhető technikai megoldások vonzzák őket. Számukra különösen fontos a gépkocsijuk üzembiztonsága, hosszú élettartama és értékállósága....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés