Előfizetői tartalom

Naperőművel táplálja fóti gyárát az ABB

Portfolio
Az ABB Kft. fóti kompakt transzformátor állomás (CSS) gyára az egyik legzöldebb ipari létesítményként kezdte meg működését Magyarországon. Az ABB globális piacvezető energetikai és automatizálási cégcsoport egy 30 kW teljesítményű naperőművet épített, amely évi 28 MWh-s termelésével 14 tonna CO2 kibocsájtást takarít meg - olvasható a társaság közleményében.

Az elmúlt hónapokban 126 db 240 Wp-os napelem került felszerelésre lapos tetős megoldásban az ABB CSS fóti gyártócsarnokának tetején. A napból nyert energia felhasználását a svájci hátterű technológiaszállító saját szolár inverterei és kisfeszültségű megoldásai biztosítják. A teljes egészében magyar kivitelezésű projekt megvalósításában a társaság hazai leányvállalatának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés