Előfizetői tartalom

Eljött a Facebook legsötétebb napja?

Portfolio
Akár közel a duplájára is emelkedhet a Facebook piacon lévő részvényeinek száma, mivel ma több mint 800 millió darab részvényre vonatkozóan jár le az elsődleges részvénykibocsátást követő, a bennfentesek részvényeladását korlátozó tilalom. Az előző két alkalommal, amikor nagyobb részvénypakett kerülhetett a piacra, jelentősebb eséssel reagált az árfolyam, így nem kizárt, hogy komoly mozgást mutatnak ma a társaság részvényei. Főleg annak fényében, hogy az IPO óta ma "szabadul fel" a legtöbb részvény a tilalom alól.

Ma akár duplázódhat is a részvényszám Akár több mint 800 millió darab Facebook-részvény is a piacra kerülhet ma, miután ismét lejár a bennfentesek egy újabb csoportja részvényeladásának tilalma. (Mint ismeretes, az elődleges részvénykibocsátást követően a bennfentesek, mint a korábban részesedést szerző tulajdonosok és munkavállalók részvényeladását korlátozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés