Előfizetői tartalom

Meglepetésszerűen távozik a Windows első embere

Portfolio
Meglepetésszerűen távozását jelentette be a Microsoft Windows operációs rendszerért felelős vezetője, Steven Sinofsky alig két héttel azt követően, hogy a társaság piacra dobta legújabb operációs rendszerét, a Windows 8-at. Sinofsky már 23 évet töltött a Microsoftnál és sokan úgy tekintettek rá, mint Steve Ballmer utódjára. A lépésre sem ő, sem a cég vezérigazgatója nem adott magyarázatot.

A CNBC egyik vezető beosztású alkalmazottja szerint a döntés közös megállapodással született meg Steve Ballmer és Steven Sinofsky között. "Ez egy sokkoló hír. Nagyon meglepő. Mint sokan mások, én is úgy gondoltam, hogy Sinofsky akár Ballmer utódja is lehet" - kommentálta az eseményeket a Pacific Crest Securities elemzője. Steve Ballmer a dolgozókkal annyit közölt tegnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés