Előfizetői tartalom

"Szakadék szélén" egyensúlyoznak a piacok (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten továbbra is az amerikai költségvetéssel kapcsolatos bizonytalanság határozhatja meg a nemzetközi részvénypiacok hangulatát. Amíg a tengerentúlon nem születik megegyezés a költségvetési szakadék áthidalásáról, és a görögországi problémák is előtérben maradnak, folytatódhat az óvatos kereskedés a börzéken.

A héten nagy figyelmet kaphatnak az amerikai költségvetési szakadék elkerülése érdekében, Barack Obama által kezdeményezett tárgyalások. A választások után a két nagy párt vezetője már hangsúlyozta a mielőbbi megoldás szükségességét, de a tavalyi adósságplafon-emelés kapcsán látott patthelyzet emlékképével várhatóan most sem lesz könnyű közelebb hozni az eltérő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés