FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Már kész a rendőrségi Astrák egy része

Portfolio
Az Opel bochumi gyárában útra készek az első magyar rendőrautók. A hófehér 1,6-os ötajtós Astra Classic-ok rövidesen "szolgálatba állnak", a rendőrségi felszerelés (fényhíd, matricázás, kommunikációs rendszer) már Budapesten kerül a kocsikra. Az 1 250 darabos megrendelés még bochumi mércével is jelentős, az Opel gyárában a megrendelés mielőbbi teljesítése miatt elhalasztották a cég 150 éves születésnapi megemlékezését, mert az munkaszünettel járt volna.

Az Astra Classic járőrautókba az Opel Szentgotthárd gyárában készülnek az 1,6-os benzinmotorok. Az üzemben október közepén jött le a szalagról a hétmilliomodik motor, ami pont egy 1,6-os 115 lóerős erőforrás volt, és később Bochumba szállítottak. A motorszám ismeretében (A16XER20SR7827) nyomon követő a hétmilliomodik szentgotthárdi motor sorsa, így hamarosan kiderül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés