FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

Adomány gumikon a mentők, tűzoltók és a Vöröskereszt

MTI
A Hankook Tire Magyarország Kft. abroncsadományozási programot indít, amelynek keretében több mint 1300 téli abroncsot adományoz az idén az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának (OKF) és a Magyar Vöröskeresztnek - jelentette be a társaság ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Lee Sang Il elmondta, hogy az adomány értéke több mint 20 millió forint. Hozzátette, hogy a társadalmi felelősségvállalás érdekében a vállalat a jövőben is tervez hasonló akciókat. Az adományból 172 darab rohammentő kocsira kerül téli gumi, a katasztrófavédők 120 járműve és a vöröskereszt 40 gépkocsija kap új abroncsokat. Az adományozásban részesült szervezetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés