Előfizetői tartalom

Az elemzők szerint erős lett a Magyar Telekom gyorsjelentése

Portfolio
A vártnál jobb eredménnyel rukkolt elő harmadik negyedéves gyorsjelentésében a Magyar Telekom. A társaság gazdasági vezérigazgató-helyettesének véleménye szerint a szabad készpénztermelés 58 forint körül lehet részvényenként, ez pedig a Concorde véleménye szerint azt jelenti, hogy a Magyar Telekom továbbra is ki tudja fizetni a részvényenként 50 forintos osztalékot. A Citi azt emelte ki, hogy a gyorsjelentés a sok extra tétel miatt nehezen értelmezhető, és véleményük szerint is tarthatónak tűnik a Magyar Telekom részvényenkénti 50 forintos osztaléka.

Concorde Összességében a vártnál jobb eredményekkel rukkolt elő a Magyar Telekom. A társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese, Thilo Kusch a gyorsjelentés után közölte, hogy az idei évi szabad készpénztermelés - amely jó indikátor az osztalékfizetés vonatkozásában - 58 forint körül lehet részvényenként. A Concorde megítélése szerint ez azt jelenti, hogy a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés