FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

A legnépszerűbb cégautók

Portfolio
A JATO Dynamics legfrissebb, októberi újautó forgalomba-helyezési összesítése szerint 2012. október hónapban összesen 4 078 új személygépkocsi, valamint 841 darab 3,5 tonna összsúlyt nem meghaladó kishaszon-gépjármű került forgalomba. Az első tíz hónapban összesen 43 677 új személyautó és 8 918 új kishaszon-gépjármű került a magyar utakra.

A személygépjárművek esetén ez a forgalomba helyezési mennyiség a tavaly októberi számoknál 15%-kal magasabb. Az első tíz hónapban összesítve 16%-kal több autó került forgalomba, mint a tavalyi év azonos időszakában. A kishaszon-gépjárművek esetén az előző év azonos időszakát tekintve 10%-os csökkenés történt, az első tíz hónap számai 5%-kal mutatnak túl a tavalyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés