Előfizetői tartalom

Régiós gyógyszercégeket látogatott meg a Morgan Stanley

Portfolio
A fontosabb régiós gyógyszercégek (Sandoz, Aspen, Pharmstandard, Richter, Egis, Stada) menedzsmentjével találkozott a közelmúltban a Morgan Stanley, a megbeszélések során az egyik központi téma az Európában megfigyelhető, a gyógyszerárakra nehezedő nyomás volt. A Morgan Stanley szerint mindezek alapján annyi bizonyos, hogy differenciálódás - legyen ez termékkínálat, vagy bizonyos piacokon erős jelenlét - továbbra is a hosszú távú fenntartható működés kulcsa.

Az Egisnél a cég pénzügyi igazgatójával, Poroszlai Csabával és a befektetői kapcsolattartóval, Csány Lászlóval találkozott a Morgan Stanley, a beszélgetésen nagy hangsúlyt kapott a belföldi piacra nehezedő nyomás, melyet szerencsére ellensúlyoz az orosz és az egyéb FÁK-piacok dinamikus növekedése. Magyarországon a gyógyszerárak továbbra is erőteljes nyomás alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés