Előfizetői tartalom

Elkapkodták az Apple legújabb csúcstermékét - megint

Portfolio
Mintegy 3 millió darabot adott el az értékesítés első hétvégéjén az Apple legújabb táblagépeiből, az iPad miniből és az iPad 4-ből összesen - derül ki a társaság közleményéből. A cég szerint a kisebb táblagép, az iPad mini iránti kereslet meghaladta az előzetes készleteket és bár az előrendelések nagy részét teljesíteni tudták, voltak, akik csak később juthatnak hozzá táblagépükhöz.

Pénteken kezdte el értékesíteni két legújabb táblagépét az Apple, amely a szokásokhoz híven sorbanállásokat eredményezett világszerte az Apple üzletei előtt. A társaság ma közzétette az első hétvége értékesítései számait, ezek szerint pedig az első három napban összesen 3 millió darabot adott el az iPad miniből és az iPad 4-ből a társaság.Az Apple közleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés