Előfizetői tartalom

A két véglet - KIA cee’d 1,4 és 1,6

Hámor Iván
A KIA nem idén okozott először meglepetést a cee'd modellel. Az első generáció még "csak" a korábbi márkatársait jelentősen túlszárnyaló minőségével és precízségével változtatta meg a márkáról kialakult képet, míg az idén debütált második immár a külső és belső megjelenésével, valamint kényelmi felszereléseivel is az alsó-középkategória egyik figyelemre méltó ajánlatává lépett előre. Egymás után a két véglet, az egyszerűbben felszerelt 1,4-es benzines, illetve a minden rendelhető extrával felszerelt 1,6-os kipróbálásra nyílt lehetőség.

A KIA cee'd műszakilag szoros rokonságban a hozzá földrajzilag is közel, igaz egy másik közép-európai országban készülő Hyindai i30-cal. Külsőre azonban semmi hasonlóság nem fedezhető fel a konszern két márkájához tartozó modellek között, a cseh változat inkább a konzervatívabb, míg a szlovák az újdonságok irányába nyitottabb közönséget célozza meg. Ez az utastérben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés