Előfizetői tartalom

Újabb fekete nap a Facebooknál

Portfolio
Eséssel kezdte a mai kereskedést a Facebook árfolyama, miután a hurrikán miatti kétnapos kényszerszünetet követően ma újra kinyitottak az amerikai tőzsdék. A közösségi oldalt működtető cég részvényeinek esése mögött az állhat, úgy újabb adag részvény szabadult fel két napja a bennfentesekre vonatkozó eladási tilalom alól.

Több mint 4%-os eséssel kezdte a mai kereskedést a Facebook árfolyama azt követően, hogy a Sandy hurrikán miatti kétnapos kényszerszünet után ismét kinyitottak az amerikai tőzsdék. Az esés mögött az állhat, hogy október 29-én újabb adag részvény szabadult fel a bennfentesekre vonatkozó értékesítési tilalom alól, ami az elsődleges részvénykibocsátást követően lépett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés