Előfizetői tartalom

Támaszokon táncolók - Technikai elemzés

Portfolio
Amerika nélkül nem mutattak érdemi erőt a piacok, inkább a lassú lecsorgás jellemezte továbbra is a grafikonokat. Ezzel a mozgással több papír is fontos támaszokhoz érkezett, melyek letörése komoly aggodalommal töltheti el a longban ülő részvényeseket. Mai elemzésünkben a Deutsche Bank mellett a Thyssenkrupp és a Münchener Rückversicherung grafikonját vizsgáltuk meg.

Bár az emelkedő trendvonal alá beoldalazott a Deutsche Bank árfolyama a 33 eurós támasz tartja magát. E fölött továbbra is optimisták lehetünk, de erős támasz még a 30-31 eurós zóna, melyet az arany keresztet rajzoló nevezetes mozgóátlagok mellett egy rés is véd, alatta viszont a mélység várja az árfolyamot. Fent ellenállás a 76,4%-os Fibo szint által erősített 35,5 eurós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés