Előfizetői tartalom

Átalakulóban a járműhasználati szokások

Portfolio
Az egyre magasabbra törő üzemeltetési költségeknek és a személyes helyváltoztatás alternatívájaként megjelenő on-line szolgáltatásoknak köszönhetően - főleg azok körében, akik régóta autóznak - egyre jobban csökken az autóhasználat. Az alábbi - MTI által közzétett - felmérési eredmények ugyan a magánhasználatra vonatkoznak, de sok esetben ugyanezen indokok hasonló reakciókat váltanak ki a cégekből is.

Kívánatos normától a telítődésig. "Addig fogom szeretni és óvni ezt az autót, amíg a halál el nem választ tőle" - mondja az American Graffiti című 1973-as filmben a 17 éves, örök vesztes Toad, akinek életét - igaz, csak rövid időre, de - gyökeresen megváltoztatta egy 1958-as Chevy Impala. A film az ő, a barátai és járműveik útját követi végig egy késő nyári éjszakán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés