Előfizetői tartalom

Magasan leköröz mindenkit telefonjaival a Samsung

Portfolio
Rekordnyereségről számolt be a Samsung a harmadik negyedévre az okostelefonok piacán elért sikereknek köszönhetően - derül ki a társaság harmadik negyedéves gyorsjelentéséből. A társaság számai nagy meglepetést nem okoztak, hiszen főbb eredményszámait már két héttel ezelőtt közölte a cég. Bár pontos számot az értékesítési volumenre nem közölt a Samsung az okostelefonokat illetően, elemzők becslései szerint 50 millió darab készüléket adhatott el a július-szeptemberi időszakban, amivel messze a legnagyobb okostelefon-gyártónak számít a világban. Az Apple mindössze feleennyi, 27 millió darab iPhone-t adott el az időszakban.

Több mint 50 millió darab okostelefont adhatott el a Samsung a harmadik negyedévben elemzők becslései szerint, amivel a társaság sikeresen megőrizte a "világ legnagyobb okostelefon-gyártója" címet. Nagy riválisa, az Apple feleannyi, "mindössze" 27 millió darab iPhone-t adott el ugyanebben az időszakban. A Samsung eladásait a negyedévben segítette a Galaxy SIII okostelefon és a cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés