Előfizetői tartalom

Fáradt papírokban érdemes vétellel próbálkozni!

Portfolio
Látványosan alulteljesített az elmúlt időszakban az techszektor, azonban fáradt papírokat nem csak itt találunk, más részvények is mintha túl sokat estek volna. Ez persze nem azt jelenti hogy innen fordulnak, de kontrajátékosok ezeken a szinteken jó beszállási pontokat találhatnak. Mai elemzésünkben a General Electric és a Microsoft mellett a Deutsche Telekom grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

A 23 dolláros ellenállásról való lefordulást követően a 21 dolláros támaszzónánál torpant meg a General Electric esése. Ráadásul itt húzódik a 23,6%-os Fibonacci szint is és a közelben érkezik az emelkedő trendvonal, ezek együtteséről jó eséllyel újra emelkedni tud majd a papír. Letörés esetén viszont előbb a 19,5 dolláros majd a 18 dolláros támaszt tesztelheti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés