Előfizetői tartalom

Akár egy űrállomást is megvehetne az iPhone gyártója

Portfolio
Amikor az Apple közzéteszi negyedéves gyorsjelentését, mindig érdemes kicsit távolabbról nézni az eredményeket, kontextusba helyezni a számokat. Különösen a készpénzállomány alakulása ejtheti ámulatba a befektetőket, hiszen a társaság olyan erős készpénztermelő képességgel bír, hogy meg sem látszik az osztalékfizetések és a saját részvény vásárlások hatása.

Kapcsolódó cikkünk2012.10.26Vége az aranyéveknek az iPhone gyártójánál? (2.)A harmadik negyedév végén több mint 120 milliárd dollárra rúgott az Apple készpénzállománya, ami azt jelenti, hogy az előző év azonos időszakához képest 40 milliárd dollárral emelkedett. Bár a forgóeszközök között "mindössze" 10,7 milliárd dollárt tesznek ki a készpénz-és a készpénz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés