Előfizetői tartalom

Oldódik a pesszimista hangulat, Európa már emelkedhet

Portfolio
Annak ellenére, hogy mérsékelt emelkedéssel indítottak az amerikai piacok a nap végére elfáradtak és a negatív tartományba csúsztak vissza. Az óvatosság hátterében továbbra is a vállalati gyorsjelentések körüli aggodalmak állhatnak. Az ázsiai piacokon már oldódott a pesszimista hangulat és több index is emelkedő pályára került. Ezt követően az európai határidős benchmarkok is felfele vették az irányt.

Elromlott a hangulat az amerikai piacokon Az európai piacok zárását követően este negyed kilenckor publikálta a Fed a kamatmeghatározó ülését lezáró közleményt. Ebben az amerikai jegybank megerősítette azon véleményeket, hogy az tengerentúli foglalkoztatottság lassan bővül, és a munkanélküliség továbbra is magas. A korábban meghirdetett eszközvásárlási programon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés