Előfizetői tartalom

A fonton a világ szeme - Technikai elemzés

Portfolio
Jelentős font erősödésnek lehettünk szemtanúi az elmúlt napokban, így ennek a devizának valamilyen másik fizetőeszközzel szembeni elmozdulását mindenképpen érdemes pozíciófelvételre kihasználni. Emellett egy igen szabályosan mozgó devizakeresztre lehetünk figyelmesek. Mai elemzésünkben a font japán jennel szembeni és az euró kanadai dollárral szembeni mozgását vizsgáltuk meg.

Erővel törte át az 127,7-127,8-as ellenállást a GBPJPY devizapár, így célba veheti a 131,6-os április lokális csúcsot, ez több mint 200 pipes emelkedés lenne a mostani szintekről. Beszállni azonban nem most érdemes, hanem majd a korábbi ellenállás visszatesztjében, a támaszzónban nyitott vételi pozíció kedvező hozam/kockázat arány mellett és több mint 300 pipes profitcél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés