Előfizetői tartalom

Az utolsó egy órában jött a felmentő sereg

Portfolio
Nem érkezett ma fontosabb makroadat a tengerentúlon, cserébe viszont a választások előtti utolsó elnökjelölti vitára figyelhetnek a vállalti gyorsjelentések mellett a wall street-i kereskedők. A délelőtti tétova mozgást követően az európai piacok elfáradtak a nap végére és a vezető európai indexek 0,3-0,8%-os mínuszban zártak, míg Amerikában a techszektor felülteljesítése mellett a Dow Jones és az S&P 500 is stagnálással zárt köszönhetően az utolsó órában látott feltámadásnak.

2012. október 22. 22:10 Megosztás A végére összekapták magukat a Wall Street-i indexek A mínuszban botorkáló tengerentúli piacok az utolsó egy órában látott feltámadásnak köszönhetően végül a pénteki szintek közelében zártak, a Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés