Előfizetői tartalom

Az internetezők dönthetik el, fizessen-e a biztosító

Portfolio
Meglepő módszerekkel használják ki a biztosítók az új technológiák előnyeit. Egy holland biztosító külön oldalt üzemeltet, ahol a kétséges kárigénylési esetek elbírálását maguk az ügyfelek végezhetik, a tapasztalatokat pedig felhasználják a szolgáltatásaik tökéletesítéséhez. A főként online működő társaságnál úgy gondolják, hogy ügyfeleik képesek saját ügyeik önálló intézésére, ehhez persze minden eszközt és fórumot biztosítanak. Az innovatív módszer számos előnnyel jár ügyfél és biztosítói oldalon egyaránt.

Az említett biztosító, az FBTO élen jár az innovatív ügyfélcentrikus megoldásokban. Karakánnak mondható lépés tőlük, hogy olyan oldalt üzemeltetnek, amely az ügyfeleiknek kollektív döntési lehetőséget biztosít kétes esetekben, ha úgy tetszik "precedens jog alkotásával" ruházza fel ügyfeleit. Az ügyfelek ítélete azonban nem kötelező érvényű minden további esetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés