Előfizetői tartalom

Az újabb csomag két vállra fektette az OTP-t

Portfolio
Hihetetlen izgalmak jellemezték a szerdai kereskedést a budapesti piacon, miután Matolcsy György újabb kiigazító csomagot jelentett be. A BUX a csomag bemutatását követően lejtőre került, melyben az OTP játszotta a főszerepet, ugyanis a bankpapírok jelentős veszteségeket szenvedtek el. A hazai piacon a hangulatot az sem javította, hogy az amerikai ingatlanpiacról érkezett adatok kellemes meglepetést okoztak.

A budapesti tőzsde egész nap Matolcsy György legújabb kiigazító csomagja miatt szenvedett. A nemzetgazdasági miniszter többek között bejelentette, hogy 2 ezrelékre emelik a tranzakciós illetéket, valamint a bankadó következő évi felezését is elhalasztják. Az újabb bevételnövelésre azért volt szükség, mert az Európai Bizottság a két héttel ezelőtt bejelentett közel 400...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés