Előfizetői tartalom

Egyszerű kézfogással fizethetünk a boltokban?

Portfolio
Másfél évtized múlva az addigra teljesen természetesnek számító mobilfizetések helyett új technológiák megjelenését várják jövőkutatók. 2025 innovációi néha a régi idők standos, zöldségszagú piacait idézik: a megalkudók kézfogással szentesítik az üzletet, de ezúttal automatikusan elektronikus banki átutalás kíséri az üzletkötési gesztust. Az ékszerek digitalizálása az ügyfélazonosítást és a fizetési tranzakciókat egyaránt megkönnyíti majd - írja a finextra.com.

Egy Nagy-Britanniában készült kutatás a jövő fizetési módjait vizsgálja, a jelenlegi trendek és elképzelések alapján következtet arra, hogy az innovációkat lelkesen követő ügyfelek milyen módon fizetnek majd 2025-ben. A kutatás részeként Dr. Ian Pearson matematikus, fizikus, valamint a kibernetikában és a repüléstanban is tapasztalatokkal bíró elismert jövőkutatót is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés