Előfizetői tartalom

Összeomlott a Zynga

Portfolio
Hatalmas zuhanást szenvedett el a Zynga árfolyama tegnap azt követően, hogy a társaság warningot tett közzé. A menedzsment csökkentette az idei évre vonatkozó bevétel-várakozását és közölte, hogy komoly leírásokat könyvelt el a közelmúltban véghezvitt akvizíciókon. A társaság részvényei 19%-kal értékelődtek le a zárás utáni kereskedésben.

Pesszimistább a menedzsment Csökkentette az idei évre vonatkozó várakozásait a Zynga egyrészt arra hivatkozva, hogy a virtuális javak értékesítéseiből származó bevételek, amelyek a cég bevételeinek fő forrását jelentik, a vártnál gyengébben alakulhatnak. Másrészt a társaság leírásokat könyvel el a közelmúltban véghezvitt akvizíciókon. A virtuális javak bevételei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés