Előfizetői tartalom

Nagy kihívások előtt a bankok a mobilfizetések terén

Portfolio
A Forrester 136 000 főt megkérdező kutatása szerint nagyjából minden ötödik nyugat-európai ember használja ki a mobil bankolás lehetőségét. Az sms-visszaigazolás még mindig a legkedveltebb szolgáltatás a mobil bankolásban a legtöbb országban, de az okostelefonos alkalmazások használata bővül a legdinamikusabban, írja a bankingtech.com.

A mobil bankolás részben felváltja az otthoni ügyintézés korábbi csatornáit, ezért a Forrester szerint a bankoknak gyors stratégiaváltásra van szüksége. Olyan platformot kell biztosítaniuk, ami megvédi a kiskereskedelmi fizetési üzletágat a digitális összeomlástól, illetve a közvetítő szereplők (pl. Paypal) piachódításától. A Juniper Research is közreadta az előrejelzését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés