FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

Energiavezérek: ilyen környezetben nem lehet beruházni

Portfolio
A magyarországi üzleti és szabályozói környezet kiszámíthatatlanságára mutattak rá a hazai energetikai piac meghatározó vállalatainak legfelsőbb vezetői a tegnapi Portfolio.hu Green Energy Investment Forumon-on. A finanszírozók a zöld projektek hiányára hívták fel a figyelmet, illetve szintén a bizonytalan szabályozói környezet negatív hatásait hangsúlyozták. A közép-kelet-európai megújuló-energia piac kilátásairól szóló panelbeszélgetésen felmerült, hogy Magyarországnak hamarosan döntenie kell, hogy befektetési szempontból az európai irányvonalhoz csatlakozik, vagy az afrikai befektetési lehetőségekkel kerül egy asztalra.

A Magyarországon aktív energiavállalatok, az energetikai projektek finanszírozásában érdekelt pénzintézetek és befektetők részvételével tegnap harmadik alkalommal zajlott le a Green Energy Investment Forum. Az idei évben a konferencia Magyarország legnagyobb energiavállalatainak felsővezetőnek kerekasztal-beszélgetésével indult. Ságodi Attila, a KPMG energetikai tanácsadásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés