Előfizetői tartalom

Bizonytalanság jellemezte az amerikai tőzsdét

Portfolio
Délután meglepően jó munkanélküliségi adatról számolt be az amerikai munkaügyi tárca, a 8 százalék alá csökkenő ráta először pozitív hangulatot hozott az amerikai parketten, viszont ezt követően inkább a bizonytalanság látszott a befektetőkön. Az amerikai indexek egész kerekedés alatt szûk sávban mozogtak, egyértelmû irány nem alakult ki. Végül az S&P változatlan maradt, a Nasdaq 0,4 százalékkal értékelődött le, míg a Dow 0,3 százalékkal emelkedett. Vélhetően sokan a jövő héten beinduló gyorsjelentési szezonra várnak, mielőtt nagyobb pozíciók felvállalását megteszik.

2012. október 05. 22:02 Megosztás Nem tudták eldönteni az irányt Amerikában Vegyesen zártak az amerikai indexek, az S&P stagnált, a Nasdaq 0,4 százalékkal értékelődött le, míg a Dow 0,3 százalékkal emelkedett. A Nasdaq alulteljesítésében az Apple-nek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés