Előfizetői tartalom

Maradunk-e a sávban? - Technikai elemzés

Portfolio
Az euró egyértelmű trendszerű mozgásával szemben vannak olyan devizapárok, melyek inkább sávszerű mozgást végeznek, így alábbi cikkünkben olyan instrumentumokat mutatunk be, ahol a sáv szélénél kedvező hozam/kockázat aránnyal vehető fel vételi vagy eladási pozíció. Mai elemzésünkben az ausztrál dollár japán jennel szembeni mozgását valamint a font új-zélandi dollár keresztet vizsgáljuk.

A sávkereskedést kedvelő befektetők kedvező hozam/kockázat arányú belépési pontot találhatnak az AUDJPY devizapáron. Az árfolyam a 300 pipes sáv alsó széléről (79,50) fordult, ráadásul egy kalapács gyertyát hagyva, így minden adott a 82,70-es szintek eléréshez. Ha kilépne az árfolyam a sáv alsó szélénél, akkor közel 150 pipes (majd további 300 pipes) esés következhet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés