Előfizetői tartalom

Kivégezték a Hewlett-Packardot

Portfolio
Zuhantak tegnap a HP részvényei azt követően, hogy a társaság profit warningot tett közzé. Az amerikai számítógépgyártó papírjai közel 13%-kal értékelődtek le, amivel egy évtizedes mélypontra esett az árfolyam. A cég vezérigazgatója, Meg Whitman szerint az elkövetkező évek az újjászületésé lesznek, de ez komoly profitcsökkenéssel jár, ami évekig elhúzódhat.

Profit warning! Profit warninggal lepte meg a befektetőket tegnap a HP, a vezetőség nyilatkozatai alapján ugyanis úgy tűnik, hogy a vártnál tovább tart a felépülés a cégnél. A HP egy évvel ezelőtt kinevezett vezérigazgatója, Meg Whitman közölte, hogy a következő év az újjáépítés éve lesz a cégnél, ami a nyereség csökkenésével jár. Az eredmény csökkenése több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés