Előfizetői tartalom

Egyre több az online verseny a banki szolgáltatások fejlesztéséért

Portfolio
A Noor Islamic Bank "formáld a bankod" címmel invitálja kreatív gondolkodásra a világ banki ügyfeleit, 20 000 dollárral díjazva a leginkább innovatív ötletet, hogy az ügyfeleik igényeinek mind pontosabban megfelelve fejleszthessék tovább szolgáltatásaikat - írja a finextra.com. Új trend, hogy a bankok magas díjazású versenyeken mérik fel az ügyfelek online bankolási igényeit.

A Noor azért rendezte meg a "formáld a bankod" versenyt a "jövő bankja" programjának keretén belül, hogy jobban megismerje ügyfelei elvárásait, elképzeléseit a bankolással kapcsolatos fejlesztési irányokkal kapcsolatban. Az ötleteket az erre a célra készített weboldalon vagy a bank Facebook oldalán keresztül lehet feltölteni október 31-ig. Ehhez kapcsolódóan a Noor saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés