Előfizetői tartalom

Iveco járművekkel tisztul Budapest

Portfolio
Tíz darab Iveco járművel bővült a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. járműparkja. A tavaly szeptemberben kiírt és 2012 tavaszán lezárult nyílt közbeszerzési eljáráson 8 darab Iveco Stralis és 2 darab Iveco Trakker nehézgépjármű és a hozzájuk tartozó szennyvízszállító felépítmény, lízingszerződés keretében történő beszerzéséről döntött a vállalat. A nehézkategóriás Iveco modellek a lakossági szennyvíz Budapest csatornázatlan részeiről történő elszállítását segítik majd, várható éves futásteljesítményük körülbelül 100 000 km lesz.

A fejlesztéssel a szolgáltatás színvonalát kívánta növelni a társaság, miután a részben elavult és kis létszámú járműpark nem tette lehetővé a növekedő igények kielégítését. A beruházás keretösszege 250-300 millió Ft volt. A legkedvezőbb ajánlatot a kommunális járművek gyártásával foglalkozó M-U-T Hungária Kft. adta, amelyhez az Iveco alvázakat az Eurotrade...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés