Előfizetői tartalom

Az első fecske - már dolgozik az első Euro 6-os Scania

Portfolio
Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Scania Hungária Kft., ugyanis átadta az első Euro 6 környezetvédelmi minősítésű tehergépkocsit, egy R 440 típusú nyerges vontatót. Habár az új károsanyag-kibocsátási norma csak 2013. december 31. után lép életbe, a Scania az elsők között már tavaly bemutatta ennek megfelelő motorjait, a Transdanubia pedig előrelátó, illetve a korszerű megoldásokra fogékony vállalatként most üzembe állította első Euro 6-os járművét.

Tavaly a Scania az európai tehergépkocsi-gyártók közül a legelsők között rukkolt ki Euro 6-os modelljeivel, amelyek idén tavasszal a magyar piacon is bemutatkoztak. A törvényi előírás szerint csak 2013. december 31. után lép életbe az új környezetvédelmi norma, ám a piacon már most igény mutatkozik az Euro 6-os járművek iránt. Egyes ügyfelek ugyanis szeretik elsők között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés