Előfizetői tartalom

A befektetők fókuszába kerülhet a Telekom

Portfolio
A MetroPCS Communications tárgyalásokat folytat az amerikai T-Mobile felvásárlásáról - tudta meg a Bloomberg. A MetroPCS ma meg is erősítette a híreket, aminek hatására részvényei több mint 18%-kal ugrottak meg. Érdemes lesz holnap a Deutsche Telekom részvényeire figyelni, hiszen amikor tavaly az AT&T bejelentette a részleg felvásárlását - amit végül a versenyhatóságok akadályoztak meg -, komoly mozgást mutatott nem csak a Deutsche Telekom, de magyar leányvállalata is a tőzsdén.

Még semmi sem biztos... Új vevő jelentkezett a Deutsche Telekom amerikai mobil üzletágára, a hírek szerint a MetroPSC nevű vállalat folytat tárgyalásokat az amerikai T-Mobile felvásárlásáról. A cég menedzsmentje meg is erősítette mai közleményében a híreszteléseket. Hozzátette, hogy még semmi biztosíték nincs arra, hogy bármiféle tranzakciót eredményeznek a megbeszélések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés