Előfizetői tartalom

Kitart-e az OTP támasza? - Technikai elemzés

Portfolio
A múlt héten tovább tartott a lassú lemorzsolódás, de az elsődleges támaszszintek még éppen nem sérültek. Ha ezek szintek elesnének komolyabb aggodalomra akkor sincs okunk, az igazán erős támaszok jóval mélyebben vannak és a nyár óta tartó emelkedés korrekciójába még ez is beleférne. A hetet az OTP és DAX mellett az OMV grafikonjának elemzésével indítjuk, mindhárom instrumentum az első vonalban lévő támaszokig süllyedt vissza a megelőző héten.

Megvolt a 3800 forintos szint visszatesztelése az OTP grafikonján, ahol több Fibonacci szint is segített támaszt nyújtani a papírnak. A pár napja tartó csökkenő trendvonal alól még nem sikerült kitörni, itt a forgalom megugrása segíthet beazonosítani az újabb emelkedő hullám megindulását. A 3800 (3750) forintos szint alatt érdemi támaszt csak 3500 forintnál találunk. Fent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés