FONTOS Jönnek Magyarországra a személyzet nélküli boltok – Megint vége egy szakmának?
 
Előfizetői tartalom

A könyvvizsgáló szerint is nagy a baj az E-Starnál

Portfolio
Elutasította a Deloitte az E-Star éves beszámolóira vonatkozó záradék megadását, mert az indoklás szerint nem tudnak elegendő és megfelelő könyvvizsgálati bizonyítékot szerezni könyvvizsgálói véleményük megalapozásához. A likviditási kockázatok miatt a könyvvizsgáló szerint jelentősek a kockázatok a vállalkozás folytatása elvének érvényesülésével kapcsolatban.

Mit mond a könyvvizsgáló? A könyvvizsgálói jelentés szövege szerint a vállalat több leányvállalata küzd nagy problémákkal a követeléseik behajtása terén, mely körülmények jelentős likviditási problémákat okoznak. Emiatt a Deloitte szerint a követelések és részesedések értékelésével és realizálhatóságával kapcsolatban nagy a bizonytalanság. A vállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés