FONTOS Egyetlen dolgon múlhat, hogy kormányra kerül-e a Marine Le Pen-féle radikális jobboldal
 
Előfizetői tartalom

Több nyerő kínai részvényt is megneveztek a nagy bankházak

Portfolio
A kínai részvénypiac utóbbi hónapokban látott vesszőfutását követően már több olyan elemzőházat is találni, melyek optimista véleményt fogalmaznak meg bizonyos kínai részszegmensekkel kapcsolatban. A Fed eszközvásárlási programja mellett a kínai infrastrukturális beruházások is egyes szegmensek segítségére lehetnek, ahogy a kínai-japán feszültségek erősödése is, áll a Marketwatch összefoglalójában.

A KGI brókercég szakemberei szerint a kínai részvénypiac számára a vezetésben várható változások jelenthetnek majd felhajtóerőt, a Deutsche Bank szerint viszont a japán-kínai összetűzés hozhat bizonyos cégek számára fellendülést, hiszen a kínai fogyasztók lassan elkezdhetnek majd elfordulni a japán árucikkek vásárlásáról. Az elemzőházak a következő cégeket favorizálják:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés