Előfizetői tartalom

A héten már illene dönteni az irányról - Technikai elemzés

Portfolio
Idehaza egy kisebb korrekcióval telt a megelőző 5 kereskedési nap, míg a nyugat-európai piacokon és a tengerentúlon csak oldalazást láthattunk. Az előttünk álló hét dönthet a további irányról, sikerül-e áttörni az ellenállásokat, vagy visszatesztelik a piacok a támaszszinteket. A hetet az OTP és a Siemens mellett az S&P 500 grafikonjának elemzésével kezdjük.

Megközelítette az elmúlt hét utolsó két kereskedési napján az OTP a 3800 forintos támaszt. A szintet támogatja a két legutóbbi emelkedő szakasz 50 illetve 38,2%-os Fibonacci szintje is. Felfelé ellenállás a 4130 - 4200 forintos zóna, előtte viszont a 3900 forint felett található résen kell átküzdenie magát az árfolyamnak. A 3800-as szint alatt támaszt csak 3500 forintnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés