Előfizetői tartalom

Katasztrofális az Apple új térképe - visszavetheti az iPhone-eladásokat?

Portfolio
Egyre több felhasználó panaszkodik az Apple új térképére, amellyel a vállalat a Google térképének kíván konkurenciát állítani. Az iPhone5-ben is elérhető térkép és navigáció sok esetben hibásan működik, ami részben annak tudható be, hogy az adatok nem pontosak, utak, hidak vagy akár komplett városok tűnnek el, vagy jelennek meg az eredeti földrajzi helyüktől akár több száz kilométerrel arrébb. Az Apple már ígéretet tett a hibák gyors kijavítására, kérdés azonban, hogy mennyiben érinti a nem megfelelően működő térkép illetve navigáció az iPhone5 értékesítését.

Az Apple új okostelefonja, az iPhone5 már új operációs rendszerrel, az iOS6-tal érkezik. Ezt a verziót használva azonban az alkalmazásokat tartalmazó App Store-ban már nem található meg a nagy vetélytárs, a Google térképe, a felhasználóknak az Apple saját térképével kell megbarátkoznia. Az első tapasztalatok alapján azonban az Apple lemaradása a Google mögött jelentősnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés