Előfizetői tartalom

Veszik a nyugati részvényeket is

Portfolio
A csütörtöki gyengélkedés után talpra álltak az irányadó nyugat-európai piacok péntek reggel. A kereskedés során szoros figyelemmel követett makroadat nem várható, így az európai adósságválság kerülhet a befektetők fókuszába. Ennek legújabb fejleménye, hogy lapértesülések szerint már készítik a spanyol állam számára a mentőcsomaggal járó szerkezeti kiigazító programot.

Makrostatisztikák ma nem érkeznek, de így is akad mire figyelnie a befektetőknek, ugyanis a legfrissebb hírek szerint már készítik a spanyol államnak szánt nemzetközi mentőcsomagot, illetve a szerkezeti kiigazító programot. Ennek jövőheti bejelentése után pedig megnyílhat az út az EKB-kötvényvásárlások és az Európai Unió válságkezelési alapja felé.Kapcsolódó cikkünk2012.09.21Már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés