Előfizetői tartalom

Kikapcsolja a külvilágot a Lexus GS

Hámor Iván
Új célközönséget - a fiatalabb, dinamikusabb felsővezetőket - is megcéloz a Lexus az új GS modellel, mely egyetlen pillanat - az ajtó becsukása - alatt képes teljesen elszeparálni vezetőjét és utasait a külvilágtól. De nem csak ez az új GS erénye, hanem mindaz a könnyedség és természetesség, amivel mindezt prezentálja.

Igaz, hogy a hibrid változat mintegy 3 millió forinttal többe kerül - 15 millió - a tisztán benzines verziónál, az eddigi értékesítési adatok alapján itthon csak a villanymotorral is kiegészített modell iránt volt érdeklődés. Ráadásul a legtöbb vevő a tesztautóhoz hasonlóan gazdagon felszerelt változat mellett tette le a voksát, pedig ebben az esetben az alapárhoz még közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés