Előfizetői tartalom

Mennyit keres az Apple egy iPhone-on?

Portfolio
Holnaptól vásárolható meg az Apple legújabb iPhone-ja, amelyet hatalmas érdeklődés övez nemcsak a fogyasztók, de a befektetők részéről is, hiszen a cég legfontosabb termékéről van szó. A terméket rendkívül magas profit marzzsal értékesíti az Apple, és elsősorban az okostelefonnak volt köszönhető, hogy a cég profitabilitása szárnyalni kezdett 2007 után, a készülék piacra dobását követően. Így érthető, hogy az iPhone 5 gyártási költségeinek alakulását szoros figyelemmel követik a befektetők, ami az új modellnél valamelyest növekedhetett - írja a Marketwatch blogjában.

Kilenc országban már holnap az üzletekbe kerül a legújabb iPhone, az iPhone 5 elnevezésű készülék pedig az előrendelések alapján már most minden idők legsikeresebb termékbevezetése lett az amerikai technológiai óriásnál. Az Apple bevételeinek több mint felét már az iPhone adja, így a befektetők kiemelt figyelemmel követik a készülék gyártási költségeinek alakulását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés