Előfizetői tartalom

Az új Ford Transit Custom az év haszongépjárműve

Portfolio
A lehetséges 133 pontból 117-et szerezve a vadonatúj Ford Transit Custom nyerte el a Hannoveri IAA Haszonjármű Kiállításon az 'Év Nemzetközi Haszonjárműve' díjat. A Transit Custom a negyedik Transit modell, amely elnyeri ezt a címet, amelynek birtokosa még a 2001-es és 2007-es Transit valamint a 2003-as Transit Connect. A 24 szakújságíróból álló zsűri magasra értékelte a vadonatúj Transit Custom stílusát, vezethetőségét, teherbírását, biztonságát és alacsony fenntartási költségét.

A második helyen a Dacia Dokker végzett, a Mercedes-Benz Citan pedig harmadik lett. Az autó a Transit (2001), a Transit Connect (2003) és a Transit (2007) modellek győzelmével együtt rekordot döntve, immár negyedik alkalommal szerezte meg a győzelmet a Ford Transit család számára a neves díj 22 éves története során.A 2013-as díj átadására a hannoveri kiállítás sajtónapját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés